URL | Priority | Change frequency | Last modified (GMT) |
---|---|---|---|
https://www.catering.de/kuechenprozesse/branding-verstaerkt-die-marke-und-passt-die-maschine-optisch-ins-umfeld/ | 80% | Hourly | 2017-01-26 11:27 |
https://www.catering.de/vending-news/subway-und-nescafe-milano-shooting-star-mit-blick-fuers-detail/ | 80% | Hourly | 2017-01-26 11:27 |
https://www.catering.de/food-professional/lebensmittelinformations-verordnung-lmiv-interview-mit-maria-revermann/ | 80% | Hourly | 2017-01-26 11:27 |
https://www.catering.de/aktuelle-printausgabe-vending/themen-von-vending-management-im-septemberoktober-2014/ | 80% | Hourly | 2017-01-09 13:33 |
https://www.catering.de/food-professional/mediterrane-kueche-das-runde-muss-ins-eckige/ | 80% | Hourly | 2017-01-26 11:28 |
https://www.catering.de/featured/studentenwerk-bielefeld-neue-mensa-mit-klaren-strukturen/ | 80% | Hourly | 2017-02-02 14:58 |
https://www.catering.de/branche-intern/allergenkennzeichnung-die-mitarbeiter-ins-boot-holen/ | 80% | Hourly | 2017-01-26 11:28 |