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Catering Management

The EVA release new version of EMP 3.0 Protocol

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By Anne Amlinger on 28. Juli 2011 Aktuelles

The EVA’s Technical Committee has updated its EVA EMP – Energy Measurement Protocol. The main difference in the new version, EMP 3.0., is that the document is divided into two parts: chilled, frozen & ambient machines (EMP 3.0a), and hot & cold drinks machines (EMP 3.0b).

Furthermore, the EVA Technical Committee will submit its EMP 3.0b protocol to CENELEC, which is the European Committee for Electrotechnical Standardization. The process could take one to three years, and the use of the protocol as a standard will remain voluntary, as it is now.

Very popular amongst machine manufacturers

At present, the protocol is already very popular amongst machine manufacturers in the vending industry because its assessments respond proactively to the requirements of public procurements.

The new EVA EMP 3.0 is available by simply registering on the EVA’s webpage:

http://www.vendingeurope.eu/en/standards_protocols/standards-registration.html

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Für die Marke Catering Management bedeutet Catering, der gesamte Bereich des Foodservices – d.h. jede Form von Versorgung mit Speisen und Getränken außer Haus, an einenm beliebigen Ort.

Unsere Zielgruppe sind gemeinschaftsgastronomische Betriebe jeglicher Form, aber auch Eventcaterer, Partyservices, Take away Services, Home Delivery Unternehmen sowie italienische Gastronomie mit Pizzaservices.

In dieser großen Cateringszene reichen unsere Leser vom Küchen- und Cateringleiter über den Koch bis zum Geschäftsführer.  Und diese Verantwortlichen der Branche wollen v.a. kochen, Ihre Tischgäste verwöhnen und die Herausforderungen optimal erledigen.

Wir unterstützen dabei mit fundierten Tipps, mit Meinungen und Konzepten von Machern sowie mit Experten-Hintergrundwissen, Entscheidungshilfen für Investitionen und Tipps zum Umgang mit personellen und finanziellen Herausforderungen
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